Ultimele noutati

Conferinta de deschidere

Deschiderea Conferintei va avea loc

 in data de 10 Octombrie 2012  la

 Aula Magna in cadrul Universitatii de

Medicina si Farmacie - Craiova.

...

Publicat : 03/01/2012
[mai mult...]

Informatii Rezumate

Doar rezumatele trimise electronic in forma ceruta vor fi acceptate.

 

Notificare - Procedura Online pentru trimiterea Rezumatelor

 

Este necesara inscrierea de la butonul din partea dreapta sus a portalului, pentru a va putea apoi loga la contul dvs. si a depune rezumatul(ele). Unele informatii/campuri trebuiesc introduse obligatoriu altfel nu veti putea continua procedura. Dupa ce va conectati la portalul SOROT, va rugam sa urmati instructiunile de pe ecran intocmai, deoarece va conduc prin procesul de depunere.

Va rugam ca rezumatele sa nu depaseasca 250 de cuvinte, respectiv 300 de caractere (cu tot cu spatiu) si sa fie redactate atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Nu exista nici o restrictie privind numarul de rezumate trimise, va rugam sa le inserati in acelasi document word (.doc) rezultand un fisier cu mai multe pagini.

Va rugam sa retineti ca odata incarcate in site, puteti sa modificati rezumatul(ele) dumneavoastra pana la data limita de depunere doar prin retransmitere pe adresa: rezumate@sorot2012.ro si secretariat@sorot2012.ro.

 Luati in considerare sesiunea la care vreti sa depuneti rezumatul dvs. Daca exista o discrepanta intre subiect si categoria sa, SOROT isi rezerva dreptul de a schimba categoria sau respinge rezumatul dumneavoastra. SOROT accepta un maxim de cinci prezentari orale.

 Informatii despre acceptarea rezumatului:

Veti fi notificat prin e-mail cu privire la acceptarea rezumatului dumneavoastra cel tarziu la data de 31 Aug 2012. Autorul rezumatului selectat trebuie sa se angajeze sa participe la Conferinta si sa prezinte rezumatul in sesiunea si la momentul ales de catre Comitetul stiintific. Prin urmare, SOROT solicita tuturor autorilor/participantilor sa se inregistreze cel tarziu pana la 01 Sep 2012. 

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica va fi furnizata tuturor autorilor cu rezumate acceptate.

Prezentarile orale 

Proiectii cu ajutorul computerului vor fi disponibile pentru prezentarile in salile de conferinta. Pentru a ne asigura ca totul decurge fara probleme, va rugam sa consultati Ghidul de prezentari disponibil on-line pe pagina cu rezumate.

Lucrarile in extenso vor fi publicate intr-un numar special al Revistei SOROT. Lucrarile cel mai bine cotate vor fi alese pentru premiul "Cea mai buna lucrare". Dintre lucrarile primite, trei vor fi selectate pentru premiu.

Autorii lucrarilor selectate vor fi informati, inainte de Conferinta, iar certificatele vor fi prezentate in timpul ceremoniei de inchidere a Conferintei.